Destinasi Percutian Tempatan Paling Trending 2015

trending
Berakhir sudah tahun 2015.Jom kita tengok destinasi percutian tempatan paling trending 2015.Disini aku senaraikan 10 destinasi percutian tempatan paling trending 2015 hasil carian di google trend.

Tak sangka Gold Coast Morib ada dalam senarai.Popular juga tempat tu.Aku sendiri pun tak pernah sampai walaupun dah banyak kali ke Morib.Nampaknya tahun 2016 aku kena teroka juga Gold Coast Morib.

Okey mari kita lihat 10 Destinasi Percutian Tempatan Paling Trending 2015.
  1. Pulau Langkawi - Kedah
  2. Pulau Perhentian - Kuala Besut,Terengganu.
  3. Port Dickson - Negeri Sembilan
  4. Cameron Highlands - Pahang
  5. Pulau Rawa - Johor
  6. Genting Highlands - Pahang
  7. Gold Coast Morib - Banting,Selangor.
  8. Pulau Pangkor - Perak
  9. Pulau Redang - Terengganu.
  10. Bukit Tinggi - Pahang
Pulau langkawi merupakan carian paling tinggi dan telah menjadi lokasi percutian paling popular tahun 2015.Mesti ramai rakan-rakan kita yang pergi ke Langkawi tahun 2015 ni.

Cuti sekolah masih berbaki beberapa hari saja lagi.Mungkin masih ada yang belum pergi bercuti lagi.Harap lokasi-lokasi percutian diatas dapat menimbulkan inspirasi untuk mereka pergi bercuti walaupun disaat akhir.

Terus terang aku katakan dalam senarai 10 Destinasi Percutian Tempatan Paling Trending di atas hanya Pulau Langkawi,Port Dickson,Genting Highlands dan Pulau Pangkor saja yang aku pernah pergi.Yang lain masih belum berkesempatan lagi.

Inshaa Allah 2016 nanti ,mana tau ada rezeki lebih.Boleh penuhkan kalender dan penuhkan senarai lokasi pelancongan dalam negara dalam diari peribadi aku.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...