Apa Itu Video Brosur

Video Brosur adalah salah satu cara pengiklanan di internet versi baru.Ianya sangat sesuai untuk mengiklankan produk-produk atau servis yang anda buat.
Rakyat Malaysia kebanyakannya lebih suka menonton Video di internet daripada membaca artikal/risalah.


Apa itu Video Brosur ?

1-Video Brosur adalah video pemasaran untuk perniagaan dan sesebuah organisasi  yang menggabungkan pembentang profesional, gambar, video dan 3D mahupun animasi logo untuk keperluan identiti jenama anda. Ia seperti anda mengiklan produk anda dalam bentuk video.

2-Video Brosur merupakan video pemasaran untuk semua orang. Yakin dan percaya bahawa Video Brosur adalah penyelesaian inovatif untuk mengurangkan kos anda dalam pengiklanan , promosi dan ia adalah pilihan yang terbaik untuk menyebarkan idea anda kepada massa melalui internet.

3-Video Brosur mengambil risalah cetak membosankan dan menukar dalam video pendek . Bukan itu sahaja .. Video Brosur pembentang video profesional untuk bercakap mengenai anda dalam video. Video anda menjadi jauh lebih peribadi dan bukannya membaca teks. 

4-Video Brosur datang dalam 3 pakej. Video Brosur ranges dari 30 saat hingga 5 minit disesuaikan dengan keperluan pelanggan dan kami mempunyai senarai pembentang profesional yang boleh anda pilih.

 Contoh iklan yang menggunakan khidmat Video Brosur.

 
Jika anda memerlukan khidmat Video Brosur sila Hubungi .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...